torsdag 5 januari 2012

Kalmartripp

Stackars agge vad ont han hade efter vaccinationerna han fick=( på em så grät han,tog sig åt låren och kunde knappt gå. Även att han fick Alvedon så haltade han fram och rörde sig inte i onödan!!
I går tog Uno ledigt och vi packade ihop alla barnen och sen for vi till Kalmar. Hade en heldag och bara strosade runt inne på Ikea, giraffens köpcenter samt baronens köpcenter. Åkte hemåt sent på em och stannade till på 2 ställen på vägen och kollade i affärer!!
Det blev en snabb vända in på Lindex innan vi gick in på Ikea för agathon, stackaren, blev åksjuk på vägen dit och kräktes ner tröjan och byxorna. Det är första gången han blivit dålig av att åka bil!!
Köpte trådbacksförvaring och stora glas på Ikea. Fann inte så jättemycket denna gången utom Filippa som tjatade halvt ihjäl oss på allt hon ville ha i sitt rum=/ allt från ny säng till garderober till lådor och byråer till mattor och lampor. Tror ni man höll på att få spader eller;-)
Barnen var vråltrött och det tog inte många sek innan agge och alwin sov i bilen!!
Vi åt lunch inne på Ikea och bakom oss satt det två andra mammor med några barn och snacka om en "slump eller ja roligt var det iaf när vi hör vad 2 av barnen heter, nämligen precis som våra Abbe och Alwin:-D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar