fredag 6 januari 2012

Besök på öronmott,lite handling

Igår var min mamma barnvakt till agge,alwin och freya. Jag, Uno,Alexandra och Abbe åkte till Västervik då det var dags för koll av abbes rör iöronen på öron-näsa-hals mottagningen. Han fick göra ett hörseltest som visade att han inte hörde riktigt som han skulle på vänster öra. Fick träffa öronläkaren med och där upptäckte han att rören låg löst i öronen så dom plockade han bara ur och såg att abbe har vätska bakom trumhinnan i vänster öra så han trodde att det var av det som han inte hörde som han skulle. Så nu återstår det o se om abbe slipper ha ont av öroninflammationerna eller om det kommer bli ny insättning av rör!! återbesök om 3-4 månader.

Efter det så blev det en fika på sjukhusets lilla cafe/matställe, det är standard för abbes del så den kunde vi ju inte bryta;-) Gick och kollade i lite affärer och vi var in på guldfynd och kikade på ringar. Vi vill byta ut våra vigselringar till något bredare i vitguld men dels så fann vi inget som vikände att DEN ringen vill vi ha och sen dessa sjukt höga priser, är för fan inte klokt vad dom tar för EN ring=(
Blev en tripp in på jem & fix på vägen hem och där köpte vi skjutdörrar till filippas rum och till rummet som agge och freya delar. Köpte även såna där grejjer som man hänger fast fönsterbrädan med så det är vad jag ska ge mig på nu, sätta upp fönsterbrädor......återkommer med resultat;-)

1 kommentar:

  1. Aj då, låter så ont med öroninflammation!! Hoppas det ger med sig nu.
    Kul med shopping!
    Kram!!!

    SvaraRadera