lördag 9 november 2013

Besök, Freya 6 år, disco och lite annat

 Stolt moster med en liten Whidar. Förra helgen var syrran hit med sin familj och vi fick träffa Whidar, sån gosig liten kille!!
 Sötnöten Edalia som fått en sån fin tofs av sina kusiner ;-)
 Alexandra med Whidar
I tisdags fyllde Freya 6 år. Hon fick ett stort paket med barbie av oss. Kvällen avslutades med att hon började i simskolan så hon var så nöjd så med dagen!

Igår kväll var det disco , Freya var bjuden till sin ena klasskompis innan discot började och så följde hennes mamma med de tjejer som var där till discot. Hon somnade gott när vi hämtade hem henne sedan ;-)

Sent igår kväll vaknade Agge, han hostade så han kräktes och det lät inte så bra, funderar på om det är falsk krupp som han har. Det låter som en hund som skäller och han blir så tungandad :-( Han fick lite hostmedicin när han inte kräktes så fort han hostade och så tog ja honom i knät och vi sattes oss vid ett öppet fönster. Efter en stund så lugnade det ner sig i alla fall. Nu är han väldigt förkyld igen och hostar lite grann och lite tungandad men inte på långa vägar som han var igår kväll!!

Igår kväll körde U Alexandra och kusinen till Virserum då de har en övernattning där med konfirmationen som de går och läser.
Nu ska snart U med Filippa till skolan då de har öppet hus i skolan idag. Jag stannar hemma med övriga 5 barn och tänker storstäda med stort S. Märks att man jobbar heltid och inte riktigt hinner med hemmet om kvällarna när man kommer hem!!
 

1 kommentar:

  1. Åh vilken söt liten plutt!! =)
    Ojoj vad mycket sjukor det går, även här är det sjukt!!
    Grattis igen till Freya!
    Kram!

    SvaraRadera