fredag 8 februari 2013

nattugglor, det regnar frost, läk.besök m.m

Sista veckan på LIA:n är avklarad och det känns faktiskt skönt! Fick sluta tidigt idag då det inte fanns något mer att skriva så jag hämtade hem barnen tidigt idag.
Inatt vet vi inte vad de små liven sysslade med då U fick gå upp och säga till dem vid kl 00 inatt att gå och lägga sig, de lekte för fullt!! 03.30 vaknade Abbe med växtvärk och 04.30 vaknade jag av att Agge ropade efter NAPPI = nappen. Måste snart ta tag i att vänja av honom med den =/ Kl 05.30 ringde min klocka GÄSP!!

När vi kom ut i morse så snöade det lite smått och Alwins kommenatr har förgyllt min dag kan jag säga. Han säger " mamma, titta det regnar frost" :-D

I måndags hämtade vi Abbes nya glasögon, han blev så fin. I tisdags hade han simskolan.

Igår var det dags för mitt läkarbesök och läkaren var så imponerad över att jag faktiskt tagit tag i min övervikt och at jag gått ned 6 kg var väl jättebra. Jag tycker inte det då jag trodde man skulle rasa lite mer än så av sopporna. Hur som så kände hon på min sköldkörtel och den är lite förstorad. Jag fick ta THS och T4 prov för att kolla ämnesomsättningen så i nästa vecka får jag svar på det. Annars tyckte hon att jag skulle fortsätta som jag gör för att gå ned i vikt så skulle jag säkert ha gått ned 20 kg till sommaren;-)

Allt som allt har jag gått ner 7 kg nu. Jag har nästan stått helt stilla i 2 veckor vilket har gjort att jag varit så nära att ge upp men nu har jag sakta börjat gå ner igen.

Igår var jag dessutom och presenterade mig då en hälsocentral ringde mig på min LIA om sommarjobb. Jag har ju redan sagt ja till Högsby så ja vi får väl se framöver hur det ser ut då. Men jag sa att om inte annat så får de gärna höra av sig när de behöver folk :-)

Ikväll är det disco för barnen mellan förskoleklassen upp till sjätte klass och Abbe vill gå på det. Första gången som han ska gå och jag är lika nervös som han om inte mer!! Himmel han känns så liten ju!!

1 kommentar:

  1. Härligt att höra från läkare att du gör det bra. =)
    Haha härlig kommentar av Alwin. =)
    Förstår att du känner dig nervös för disco, känns ju så stort när de går på sånt!
    Kram och hoppas du får en fin helg!

    SvaraRadera